SHIBASWAP

Let op: Shibaswap word momenteel gecontroleerd en gaat door security checks. Houd de officiële kanalen in de gaten voor de uiteindelijke release. Vind de officiële kanalen via de website www.shibatoken.com

WAT IS SHIBASWAP?


Shibaswap is een gedecentraliseerde exchange waar je jouw tokens die op het ERC20 netwerk vervoerd kunnen worden kan omruilen voor andere tokens. Gedecentraliseerd betekent eigenlijk niets anders dan een trading platform zonder dat iemand daar rijker van word zoals bijvoorbeeld op Binance.

Maar wat maakt Shibaswap nou speciaal? Anders dan bijvoorbeeld Uniswap kan je jouw Shiba Inu tokens begraven en daarvoor beloond worden met wat botten!

Je kan je Shiba Tokens d.m.v. van bijvoorbeeld MetaMask Wallet direct connecten met de website van Shibaswap, op dit punt kan jij jouw Shiba Coins in een pool brengen. (begraven).

Als je je tokens begraaft bij Shibaswap krijg je daar een andere token voor terug, de $BONE token. De $BONE token is de stem van het project. Omdat Shiba Uni geen eigenaar heeft maar wel een community telt je stem in het verdere loop van het project zwaarder des te meer $BONE tokens jij hebt. Het kan dus zijn dat deze token erg gewild word.. Zie nu bijvoorbeeld hoeveel interesse er is in Shiba Inu.