SHIBA INU KOPEN VIA BINANCE

PARTNERS MET BINANCE

Binance is een exchange. Een exchange is niets anders dan een plek waar je cryptovaluta kunt inruilen voor andere digitale valuta. Veelal wordt bitcoin gezien als het belangrijkste munt, omdat je daarmee vrijwel ieder muntje kunt ruilen.

Bij Binance kun je zowel terecht als beginnende trader, als ervaren trader. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om hier cryptovaluta te kopen. Op verschillende manieren, waarbij de iDeal veruit het makkelijkst werkt voor ons Nederlands.

Via Binance kun je terecht voor de inruil van vele cryptovaluta, het aanbod is groots. Bovendien is er veel handel op Binance, het behoort tot de grootste exchanges van de wereld.


Wij zijn partners met Binance.com. Via deze website kan je Ethereum kopen om deze vervolgens om te wisselen met de mooiste en liefste hond op de wereld. Tevens steun je ook de Shibas via Amazon Smile 🙂

Vanuit Binance kan je jouw Shiba Inu Tokens versturen naar een bijvoorbeeld een MetaMask wallet, dit omdat je misschien niet gaat traden maar bijvoorbeeld wel jouw Shiba Inu Tokens te staken.

Als je meer wilt leren over staken is kan je het beste naar de pagina van Shibaswap gaan.